Ok, je bekijkt het goed. Uitgaan is niet meer wat het geweest is. Voor de corona-situatie was dit al het geval, maar door de splinternieuwe en de anderhalvemetercultuur is het heel anders geworden wanneer je van plan bent de stad in te gaan om alcohol een biertje te drinken of een dansje te doen met je vrienden. Ben je benieuwd wat er nog haalbaar is in de anderhalvemetersamenleving? Daarna bleef het snel lezen!

Clubben

Voordat de pandemie nog meer grip kreeg op de bewoners van de planeet, was het heel natuurlijk dat je af en toe naar de club ging om van je bordje af te komen. Dansen, drinken, nieuwe mensen vervullen, het was er allemaal. Tegenwoordig is het divers, dat voel je zeker als je in de Randstad verblijft.

Veel clubs zijn sinds half maart niet open geweest. Dit leidt ertoe dat individuen andere dingen moeten doen om te laten gaan. Gelukkig is dit ook iets met een zilveren randje. Wat vroeger meer en meer dan ooit in de steden gebeurde, is het gebruik van medicijnen. Zo sluipt er snel een snelheidsafhankelijkheid rond. Zeker omdat deze medicatie je het gevoel geeft dat je nog wel even door kunt gaan. Nu er veel minder gefeest wordt, lijkt het alsof het gebruik van deze medicatie daadwerkelijk is afgenomen. Dit omvat comfortabele drankjes met vrienden op balkons!

Bestel een balkon

Bovendien is dit ook anders dan we gewend zijn. Het is nu gewoon mogelijk om met je huisgenoten op een balkon te borrelen zonder te hoeven reserveren. Of nou ja, je kunt op het balkon zitten met mensen van buiten je huishouden, maar toch op een afstand van één en ook nog eens vijftig procent meter van elkaar.

Dit lijkt misschien een nadeel, maar het is zeker bedoeld voor uw eigen veiligheid. Het is essentieel dat we ook in deze gloednieuwe periode van pandemiebestrijding scherp blijven voor de dreigingen die ook bij elkaar in de buurt komen.

Dus ook het ontmoeten van vrienden, zoals we het begrijpen, is echt volledig vernieuwd. Het brengt mensen terug naar zowel gloednieuwe als innovatieve ideeën om gezelligheid te ontdekken. Dit geldt echt voor zowel binnen als buiten de stad. Het enige verschil is dat je in de steden veel vaker ziet dat mensen de regels overtreden aangezien de cijfers weer een stuk positiever zijn. Dit is echter geen reden om uw aandacht te laten verslappen. Met andere woorden: blijf veilig, houd 5 voet afstand. Ook op het balkon.

Google search engine