Als je in je huis woont met jonge volwassenen, ontstaat vroeg of laat de vraag voor een game COMPUTER. Daar kun je als ouders niet meer vanaf blijven. Voor de tieners van vandaag zijn online games het equivalent van rondhangen op de weg. Het sociale leven van onze jongvolwassenen speelt zich allemaal online af. Dat is even wennen voor ons ouders van nog een generatie. Zelf had ik heel veel moeite met het idee dat die spellen ooit bij mij thuis zouden komen. Geven ze niet aan op fysiek geweld? Zullen mijn kinderen niet die ongewone nerds worden die niet meer weten hoe ze echt contact moeten maken met individuen? Ik ben hoogstwaarschijnlijk niet de enige ouder met dit soort zorgen. Maar ik zal niet de enige papa's en mama's zijn die melden dat pc-gaming onze jeugd voorbereidt op een leven dat volledig in het teken staat van sociale media. De omgangsvormen zijn nu verschillend, de vriendenclub is online en de spelletjes die ze met elkaar spelen ook. Je wilt niet dat je kind beschikbaar is, dus wat doe je? Je praat met je kind en hij wil natuurlijk zijn eigen game-pc in elkaar zetten zodat hij kan meedoen met zijn goede vrienden. En ook jij komt, want dat hoort bij deze tijd. Tijd dus voor deze essentiële aanwinst.

Een spel samenstellen COMPUTER: hoe doe je dat?

Mijn zoon wilde zelf een game-pc samenstellen. Hij had eigenlijk al ontdekt hoe dat eruit moest zien. Ik wilde hem niet tegenhouden, maar het budgetplan was zeker niet onuitputtelijk. Toch bleek het nuttig te zijn om op de expertise van mijn zoon te vertrouwen. Hij had het natuurlijk vele maanden uitgebreid bestudeerd. Het bestedingsplan was mijn limiet en daarbinnen mocht hij zijn game-pc in elkaar zetten. Als totaal leek vroeg ik hem waar hij op let bij het verwerven. Mijn jongen besprak dat het uiterst belangrijk is dat je begrijpt welke games je het meest waarschijnlijk zou spelen en ook wat je precies moest doen. Hij wilde veel meer schijfruimte en ook een groter werkgeheugen dan normaal. Er zijn echter veel verschillende andere keuzes die u kunt selecteren, zoals een grafische kaart en een effectieve cpu. Niet dat ik herken wat dit alles suggereert, maar mijn kind verduidelijkte dat perfect.

Laten we spelletjes spelen

Met mijn budgetplan en zijn begrip begonnen we online te zoeken en dus stelde mijn kind zijn optimale game-pc samen. Hij kan momenteel weer online betrokken raken met zijn goede vrienden. Maar ik stuur hem ook af en toe uit. Sociaal zijn op het computersysteem is leuk en ook essentieel, maar dat geldt ook voor training en ook om mensen tevreden te stellen. Zo komen beide generaties weer bij elkaar!

Google search engine