Goede schoenen aantrekken is een voldoening die veel vrouwen waard zijn. Schattige schoenen met mooie hakken zijn niet alleen mooi, ze zorgen ook voor veel draagplezier en zorgen voor een positief zelfbeeld. Maar er zijn ook nadelen aan het dragen van deze pumps. Concreet dat je binnen de kortste keren zere voeten zult hebben. Elke vrouw herkent de noodzaak om haar schoenen uit te doen na een avondje stappen en kiest er ook voor om op blote voeten naar huis te lopen. Maar dit is natuurlijk gevaarlijk. Er zijn zeker methoden om te stoppen met pijnlijke voeten. In dit bericht zullen we zeker bespreken hoe je mooi schoeisel kunt aantrekken zonder constant pijnlijke voeten te hebben.

Juist materiaal

De allereerste stap is om pumps te kopen die zijn gemaakt van suède en natuurlijk leer. Dit zijn beide materialen die zich naar de voet zullen vormen en zo de vorming van oncomfortabele stressplekken voorkomen. Tegelijkertijd is het ook een product dat goed ademt en daarom is de kans op slechte geuren ook veel kleiner.

Pumps met plateauzool

Veel vrouwtjes die een dag pumps dragen, hebben aan het eind van de dag een branderig gevoel in de ballen van hun voeten. Dit komt vaak doordat ze een dunne zool in de pump hebben. Kies je voor pumps met een dikkere single zoals een plateauzool, dan heb je veel meer demping en dat geeft een prettiger gevoel.

Gebruik schoenenbomen

Schoenspanners dienen voor het spannen van de maat en maat van de schoen. Zie je dat je spiksplinternieuwe pumps echt iets te smal zijn? Dan kun je de maat een klein beetje verlengen met een schoenspanner. Hetzelfde geldt ook voor de lengte. Vooral als je je nieuwe schoenen binnenhaalt, kan het onaangenaam zijn als ze een klein beetje te klein zijn. In dat geval kan een schoenenboom helpen.

Breng verschillende andere schoenen mee

Een andere verstandige tip is om gewoon een grotere handtas mee te nemen met ruimte voor een extra paar zeer comfortabele schoenen. U kunt dan gewoon van schoenen wisselen en aan het einde van de dag of een avondje uit nog comfortabeler schoeisel aantrekken. Je kunt er ook voor kiezen om toch nog comfortabeler schoeisel aan te trekken. Comfortabele schoenen kunnen ook een luxe zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja sneakers. Deze groene Veja tennisschoenen dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en ook nog eens elegant. Geschikt als je comfortabele schoenen wilt dragen zonder dat ze niet meer vrouwelijk en ook sexy zijn. Ze worden aangeboden door Van Arendonk, om er maar een paar te noemen.

Google search engine