De zon

schittert weer, de vogels zingen en ook de bloesems bloeien: het is weer lente! Dat geeft aan dat je huis wel een opknapbeurt kan gebruiken. Haal de lente in huis met gloednieuwe, frisse tinten. Op deze blogsite kunt u bekijken wat u nodig heeft voor een verbouwing van uw woning!

Voorjaarsschoonmaak

Het is niet het mooiste werk, maar wel nodig voor de make-over: de lenteschoonmaak. Alle spullen waar je eigenlijk lange tijd geen gebruik van hebt gemaakt, kunnen eruit! Behalve de herinneringen zeker. Vind je het moeilijk om dingen weg te doen? Vraag dan of iemand je zeker wil helpen. Als je dingen echt hebt uitgezocht, kun je alle spullen die je bewaart op een mooie plek neerzetten. Onderga dan je huis met een sopje en de lentereiniging is weer gedaan.

Muuroppervlakken

Een gloednieuwe tint op het muuroppervlak kan een enorm verschil maken in huis! Ook als het een frisse laag wit is. Om een ​​zomers gevoel in huis te creëren, kun je het wandoppervlak een natuurlijke kleur geven. Bijvoorbeeld gebroken wit, groen of oud roze. Deze tinten zijn niet echt opvallend, maar wel erg comfortabel! Het voordeel van die kleuren is dat ze makkelijk te integreren zijn met diverse andere kleuren. Hierdoor past hij in elk interieur!

Meubels pimpen

Naast het opnieuw schilderen van het muuroppervlak, kun je ook een kleine kast een likje verf geven. Hierdoor lijkt het alsof je een gloednieuwe kast hebt gekregen. Hoe geweldig is dat precies? Hetzelfde geldt voor de tafel of stoelen. Er is veel meer in uw huis dat u kunt schilderen dan u denkt!

Nieuw vensterontwerp

Het raamontwerp bepaalt vooral de uitstraling van uw woning. Voor het voorjaar adviseer ik te kiezen voor raamdecoratie die veel licht binnenlaat. Toch moeten we genieten van de realiteit dat het licht langer is en de zonnestralen zo nu en dan! Ga bijvoorbeeld voor jaloezieën of rolluiken. Deze laten veel daglicht binnen, maar geven u veel persoonlijke privacy in huis. Geplooide gordijnen zijn bovendien uitstekend geschikt voor de keuken! Handig is dat je hem zo hoog of laag kunt hangen als je wilt, want je plaatst hem aan de zijkanten van het raamkozijn van de woning. Ten slotte doen elegante gordijnen het altijd goed in de lente. Kies een goede, neutrale tint om hem mooi en ook licht te houden.

Diverse andere apparaten

Verstel de hoezen van de kussens op de bank voor hoezen met een comfortabele lentetint. Misschien kan die oude verf ook nog eens vervangen worden door een vrolijke poster. En wat dacht je van een gloednieuwe plant? De lente is de tijd om planten te kweken of stekken te nemen, dus profiteer daar van! Wat daarna nog ontbreekt is een grote bos tulpen op het aanrecht en een mooi plateau met kaarsen op tafel.

 

Google search engine