Goed dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit korte artikel deel ik enkele suggesties die je zou kunnen uitvoeren in je gratis weken. Er zijn een aantal dingen die je bijvoorbeeld kunt doen, waardoor je (misschien onbekende) innovatieve brein zeker volledig zal ontstaan. Verder geef ik je zeker mooie suggesties hoe je de concepten vorm kunt geven zodat je deze weken kunt overleven!

Upgrade je huis/kamer

Hoe lang ziet uw huis/gebied er al hetzelfde uit? Mijn ervaring is dat je huis af en toe een andere uitstraling kan geven heel goed kan zijn. U kunt dit zeker invullen zoals u wilt. Wil je een paar andere meubels, een andere indeling of gewoon functionele punten een boost geven? Je begrijpt stopcontacten die nooit op de ideale locatie zijn, koop gewoon een paar verlengkabels en haspels en je komt zeker een heel eind. Of verbeter uw internet door verschillende webkabels te monteren. Als je thuis bent kun je dit snel ophalen.

Bovendien kun je natuurlijk ook een veel grotere methode nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen of uitbreiden van uw woning of het volledig veranderen van uw tuin. Een prachtig gras uitlijnen of het hekwerk vervangen voor die taken die je gemakkelijk kunt herkennen aan je rustdag.

Begin met schilderen

Misschien heb je hier eigenlijk nooit eerder aan gedacht, maar je kunt wel bijvoorbeeld een portret of een mooi landschap schilderen. Een prachtig concept om te doen is bijvoorbeeld iets aantrekken dat helemaal bij je partner of partner past. In deze tekening/verf wordt dan duidelijk wat jij denkt dat echt goed en positief is aan die persoon.

Het is bovendien leuk om met je canvas en schildersezel de natuur in te gaan en eventueel huisdieren of prachtige landschappen daar opnieuw te schilderen.

Ga samen op uitstap

Je kunt natuurlijk ook naar buiten gaan en helemaal niets doen, puur genieten. Denk bijvoorbeeld aan een uitje. Koop heerlijke lekkernijen en ook drankjes en waardeer een barbecue op een deken in het park of op het strand. Vergeet niet wat leuke spelletjes mee te nemen zoals een rondje, kegelen (om postvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en geniet van je volledig vrije middag.

Met een beetje geluk heb je een aantal geweldige ideeën en zul je je niet vervelen in je kosteloze weken!

Google search engine