Een

divers interieur is de afgelopen jaren echt prominent aanwezig geworden. Desalniettemin is het tijd om een ​​stap terug te doen met het enthousiasme en ook ongelijksoortige interieurs. Het combineren van verschillende aardetinten en ook zachte pastelkleuren heeft het afgelopen jaar een comeback gemaakt. Dit gaat absoluut door in het nieuwe jaar.

Deze blog is geschreven om het voor jezelf mogelijk te maken om zowel een mooi als natuurlijk interieur in elkaar te zetten. Het is makkelijker dan je denkt, maar het is nog steeds goed en kan bijdragen aan je motivatie om een ​​duwtje in de goede richting te krijgen. Wij van Design1 helpen je hier graag bij. Ben je benieuwd hoe je jouw ontwikkelaar binnen het beste kunt matchen met de rest van de woning? Lees daarna snel verder!

Maak het interieur af met de zonwering

Dit is misschien niet het eerste punt waar u aan denkt. Heeft u echter buitenzonwering in huis laten monteren, dan kan het (zij het in de meeste gevallen onbewust) al een mooie instap zijn om uw zonwering te matchen met het binneninterieur. U kunt hier later natuurlijk de aandacht van uw bezoekers op vestigen.

U kunt luifels aanschaffen in de schaduw van uw bank, dressoir of ander meubilair. Zo worden zowel binnen als buiten geïntegreerd tot één mooi geheel. Geef het een kans en sta jezelf – en ook je gasten – ook versteld van het resultaat!

Gebruik dezelfde tinten in je hele huis

Of kies ervoor om bepaalde vloeren, zoals de zolder- of slaapkamervloer, in dezelfde kleurenschema's te maken. Voorbeeld: in de woonkamer staat een okergele bank. Kies vervolgens zorgvuldig een schaduwschema dat u wilt gebruiken en pas de rest van uw apparaten in uw huis aan.

Stel dat je een schema kiest met verschillende tinten (oker)geel, diepgroen en wijnrood. Een prachtige bordeauxrode loper past bij die okerkleurige bank, terwijl de stoelen van de eettafel gemakkelijk milieuvriendelijk in de diepe kunnen blijven.

U gebruikt daarna exact dezelfde tinten op de bovenste verdieping, indien aangeboden. Gouden apparaten in de wasruimte opgenomen met witte muren. In de slaapkamer, rood beddengoed en ook milieuvriendelijke muren. Deze tintenmix zorgt voor een intieme sfeer en de rest van je huis is volledig met elkaar verbonden. Dit is onvermijdelijk de impact die u wilt bereiken.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met minder opvallende tinten om te gaan. Het is jouw evenement, maak het aantrekkelijk!

 

Google search engine